Szabó Gábor Timur

a 2T alapítvány egyik alapítója, társelnöke

“az élet furcsa és váratlan helyzeteket produkál – néha elkél a segítség”

 

Tanácsadó szakpszichológus, szervezetfejlesztő tréner, ACC coach, IOA (Uni.Wien) akadémiai outdoor tréner és tanácsadó, kalandterapeuta. Család-, és párterápiával, egyéni tanácsadással, valamint videotréninggel és akkreditált WFR-ként, vadonelsősegély képzéssel is foglalkozik.

Pályáját kezdetektől kísérte a tapasztalati tanulás, élménypedagógia, kalandterápia magyarországi adaptációjának és terjesztésének célja és megvalósítása. Egyik alapítója 2004-ben a Magyar Tapasztalati Tanulás Alapítványnak, melynek ma társelnöke, egyik szakmai vezetője.

15 éve dolgozik szervezetfejlesztő trénerként a for-profit szférában, elsősorban outdoor területen, később vezetőképzésben, csoportfejlesztési folyamatok támogatásában.

Folyamatosan dolgozik non-profit, illetve szociális területen is, igyekszik tapasztalatait felhasználva szinergiákat létrehozni a különböző szakmaterületek között.

2005-ben és 2006-ban fő szervezője az “Ösvény – Kaland és Élményterápiás konferenciák” -nak, melyek újragondolt és újjászületett formája a 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben megszervezett rendezvény. Az első magyarországi, 1+2 szemeszteres,  “Tapasztalati Tanulás és Outdoor Tréner – Vadon-Kalandterápiás Specializációval ” képzés egyik kidolgozója és kiképzői vezetője, valamint a Vadonelsősegély képzés magyarországi létrehozója, egyik oktatója.

2006 óta az International Adventure Therapy Comittee tagja, egyik magyar képviselője.

Legfőbb szakmai társa és felesége, Rákár-Szabó Natália, akivel három gyermeket nevelnek és közösen vezetik a kalandterápia magyarországi “misszióját”.


vissza a munkatársak oldalra