Katarina Ducaiova

kiképző munkatárs, projekt-munkatárs

(Canada / Slovakia)

 

Katka vadon-, és kalandterápiával foglalkozik, „backcountry expedition supervisior” Kanadában, miután ezirányú felsőfokú végzettséget szerzett.  (Enviros Wilderness School, Canada).

Kanadában nőtt fel, iskoláit, egyetemét ott végezte (Lakehead University). Katarina több mint 15 éve dolgozik az outdoor / tapasztalati oktatás területén. Miközben számos utazási programban vett részt egyszer csak kezdte felismerni annak igényét, hogy többet szeretne, mint pusztán embereket biztonságban eljuttatni egy helyről egy másikra.

Katka jelenleg ifjúsági és családi segítőként dolgozik az Enviros Wilderness Iskolában (kaland alapú vadon programban, specializációja a drog és alkoholbeteg fiatalokkal való munka. A Sziklás hegységben, Kanadában, és reméli, hogy tovább fejlődhet a hasonló gondolkodású szakmabeliektől való ismeretszerzés által.

Az év egy részét szülőhazájában, Szlovákiában, a Magas-Tátrában tölti, ahol vágyai és tervei szerint  kalandterápiás programokat szeretne honosítani. Kiemelt érdeklődési területe a szlovákiai Roma kisebbség, Roma integráció.

Meghívott oktatója a 1+2 szemeszteres, “Tapasztalati Tanulás és Outdoor Tréner – Vadon-Kalandterápiás Specializációval ” képzésnek, a Bázis- szeminárium expedíciós moduljának szakértője. Több Vadon-Kalandterápiás projektünkben volt munkatársunk, Outdoor Expedition Leaderként, a Szlovák Tátrában.

 


vissza a munkatársak oldalra