Frank J. Grant

projekt-munkatárs

(United Kingdom)

Vadon-, és kalandterapeuta, senior szociális munkás/tanácsadó, ifjúságsegítő, ex hivatásos katona.

Emellett képzett magashegyi túravezetőés sziklamászó, WFR, több könyv szerzője (a szóló sziklamászástól a gyermekkori abúzus kezeléséig terjedő, különféle tartalommal megjelent).

1974 óta foglalkozik széles körben olyan fiatalokkal, akik megoldatlan gyermekkori traumákkal (szexuális, fizikai, érzelmi vagy pszichológiai erőszak) vagy/és antiszociális viselkedés mintákkal küzdenek és ön-sebzésre vagy céljaik elérése okán felnőttek elleni erőszakra is hajlamosak. Mint képzett hegymászó és kalandokat kedvelő ember munkájában terápiás eszközként arra használja a kaland aktivitásokat, hogy segítsen a fiataloknak megérteni tanulási módjaikat és felismerni azokat az akadályokat, amelyek a gyermekkori traumáik következtében alakultak ki bennük.

Oszlopos tagja és vendégelőadója az összes, Magyarországon valaha megrendezett Ösvény Konferenciának.

2006. óta projekt-munkatársként több állami gondozottakat célzó hazai programunkhoz csatlakozott. Az alapítvány vezetőinek senior mentora.

vissza a munkatársak oldalra