Varga Judit Klára

Háromgyerekes anyaként (és mint amatőr futó, lelkes túrázó) tudom, hogy ha egyszerre akarok a gyerekeknek kihívást, szépséget, sikert adni egy közös programmal, akkor a természetjárást választom. Ezért is támogatom a kéTTé Alapítvány munkáját, mert  munkájuk során a kalandterápia segítségével újra és újra megajándékoznak erővel, önbizalommal olyan fiatalokat, akiknek nagy szüksége van erre.

A családom tagjaival rendszeresen futunk (bár inkább kocogásnak lehet nevezni), és a futás adta örömöt ha csak lehet, fokozzuk azzal, hogy a természetben keresünk hozzá helyszínt, mert különleges szépséget és békét ad. Most ezzel a tevékenységgel támogatni tudom a kéTTé Alapítványt abban, hogy állami gondozott fiatalok számára elérhetővé tegye a természet közvetlen megismerését az általuk szervezett kalandterápiával. Munkám során és civilként is gyakran találkozom olyan gyerekekkel, akiknek ez nagy erőt adhat.

Ha támogatjátok a futásomat egy felajánlott összeggel, azzal támogatjátok az alapítvány munkáját, lehetőséget adtok egy fiatalnak, hogy hozzáértő segítők útmutatásával  találkozzon a természettel. Ha még nagyobb élményre vágytok, gyertek piknikezni, ha még annál is többre, fussatok is velünk október 6-án, a KéTTé Alapítvány 2Trail Terepfutó Versenyén!

 

A táv, amit vállalok lefutni a 2trail versenyen (The distance I’m going to run FOR 2trail Charity Run): 13 km terepen

 

Az összeg, amit szeretnék személyesen összegyűjteni (The amount I would like to fundraise): 50.000. – Ft

 

Az adományozó oldal “megjegyzés” rovatba azt írd (Enter into the “comment” box on the fundraiser page): Judit

 

 

ADOMÁNYOZOK / DONATE ♥

 

 

⇐  vissza a JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS oldalra / back to the CHARITY RUN page 

 

 

 


vissza a fundraising oldalra