dr. Imre Gábor

Több mint 3  éve kerültem kapcsolatba a Kétté Alapítvánnyal és a vadon- kalandterápia módszerével történő személyiség-fejlesztéssel. Ez azóta meghatározó eleme lett az életemnek. Zseniális és nagyon hatékony módszernek tartom, aminek a széles körben való megismertetésért szívesen teszek erőfeszítéseket.

Kimondottan szeretném, hogy  az állami gondozott fiatalok számára tervezett 4 napos program megvalósuljon és ha a kitűzött cél-összegnél több támogatást kap az alapítvány, akkor folytatódhasson a munka tovább. Ezért az a vállalásom, hogy lefutom a 2Trail terepfutó versenyen a 22.5 km-es távot mezítlábas futóként. Régóta futok aszfalton, terepen, de a mezítlábas futás olyan élményt ad számomra —- talán a fura mozgásforma miatt, talán a természettel való jobb kapcsolódás miatt —, ami visszavisz egy felszabadult, gyermekkori állapotba, ahol nem is a teljesítmény a cél, hanem a futás, a mozgás öröme. 100.000 Ft összegyűjtését tűztem ki célul. Kérlek, támogassátok a futásomat bármekkora összeggel, minden forintért nagyon hálás vagyok és örömmel futok az alapítvány céljaiért.

 

A táv, amit vállalok lefutni a 2trail versenyen (The distance I’m going to run for 2trail Charity Run):  22.5 km terepen, mezítlábas kategóriában

 

A minimum összeg, amit szeretnék személyesen összegyűjteni (The minimum amount I would like to fundraise): 100.000.- Ft

 

Az adományozó oldal “megjegyzés” rovatba azt írd (Enter into the “comment” box on the fundraiser page):    drG

 

ADOMÁNYOZOK / DONATE ♥

 

 

⇐  vissza a JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS oldalra / back to the CHARITY RUN page 

 

 

 


vissza a fundraising oldalra