Scheili Adél

alapítványi munkatárs

“A szeretet szépnek látja a másikat” (Feldmár András)

Pszichológus, Tapasztalati Outdoor Tréner, képzésben lévő család-, és párterapeuta, vadonelsősegély-nyújtó (WAFA)

20 éves korában, az El Camino végigjárása alatt élte meg először azt, hogy a természetben töltött idő és a befelé figyelés milyen személyiségformáló erővel bír. Ez hajtotta egy olyan módszer felkutatására, ami a lélektani munkát összekapcsolja a természetben való léttel. Egy évvel a pszichológusi diploma megszerzése után végre megtalálta az ide vezető utat: a kéTTé Alapítvány outdoor tapasztalati trénerképzését.

Meggyőződése, hogy a minket körülvevő környezet nagy hatást gyakorol ránk. A természet lehetővé tesz egy sor olyan pozitív belső változást, melyre a városi lét nem alkalmas, így tökéletes közeget teremt a személyiségfejlődéshez, az önismeret mélyüléséhez és egyéb terápiás folyamatokhoz.

Adél a projektekben mind csoportvezetőként, mind tapasztalt outdoorosként oszlopos tagja a csapatnak.

vissza a munkatársak oldalra